Brugerbetaling, skat og utroværdige politikere

For ikke så længe siden fik regeringen indført, at vi kun fik tilskud til én tandrensning/undersøgelse om året, dermed steg vor tandlægeregning for os, som besøger tandlægen 2 gange om året. Nu tales der om, at fjerne hele tilskuddet til undersøgelsen.

Der tales også om, at indføre brugerbetaling på lægebesøg – og hospitaler. Dette for (begrunder vore folkevalgte), at så kan tandlægebesøget sættes ned!?!

Det er bl.a. derfor regeringen har så travlt med, at sætte vor tandlægeregning i vejret, for når brugerbetalingen så bliver indført, kan man sætte tandlægeregningen lidt ned (dog aldrig til det den engang har været), men blot lidt ned, så man kan sige “Vi satte tandlægeregningen ned, som vi lovede”!

Brugerbetaling – hvad pokker betaler vi skat for?

Det utroværdige fortsætter for de folkevalgte. Anders Samuelsen, der engang var med til at stifte Ny Alliance, som senere blev omdøbt til Liberal Alliance, stiftede partiet på grund af deres afsky overfor Dansk Folkeparti.

På deres stiftende møde var parolen “Nok er nok!” Hvilket var rettet imod Dansk Folkepartis store indflydelse på regeringssamarbejdet med Venstre og De Konservative. Nu peger Liberal Alliance på en regering beståen af Venstre og Dansk Folkeparti – med Liberal Alliance som støtteparti.

Er der noget at sige til, at vi vælgere får politikerlede?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *