Christina Watches-Onfone vraget til Post Danmark Rundt

Er Michael Rasmussen endnu engang blevet offer for
Jesper Worres personlige valg?          Foto. Fra nettet

Hvis det ikke før var klart, så må det nu være helt lysende klart, for selv den værste kritiker af Michael Rasmussen, (her undtaget Jesper Worre), at der sker en forskelsbehandling af Michael Rasmussen – og dermed af cykelholdet, Christina Watches-Onfone, da holdet ikke er udtaget til Post Danmark Rundt.

Forstå det, hvem der kan?

Christina Watches-Onfone’s medejer, Claus Hembo, forstår heller ikke “udelukkelsen”, da det kun kan betragtes som en sådan.

På den aktuelle verdensrangliste af Continentalhold, ligger cykelholdet, “Christina Watches-Onfone”, nummer 2 (to) på listen. Andre danske cykelhold, som Cult, Blue Water, Concordia og Team TreFor ligger henholdsvis nummer 33, 41, 60 og 97.

Jesper Worre er netop fratrådt sin stilling som direktør for DCU, men kun for at tiltræde en stilling som direktør for Post Danmark Rundt. For mig og mange andre, ser det ud til, at samme Jesper Worre – og DCU, stadig efterstræber Michael Rasmussen.

Helt ærligt, udelukkelsen lugter langt væk af personlig forfølgelse. For resultaterne af holdet, Christina Watches-Onfone, tæller åbenbart ikke i dette sammenhæng!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Christina Watches-Onfone vraget til Post Danmark Rundt

 1. Henning Gram skriver:

  Bare der snart var nogen med mod nok til at udelukke Worre!!

 2. erik skriver:

  Desværre Henning, er mod ikke lige det der præger DCU – og slet ikke i denne sag.

 3. erik skriver:

  Jeg har modtaget 2 anonyme kommentarer – og jeg godkender ikke anonyme kommentarer, men jeg har mine oplysninger fra dagspressen.

  Mvh
  Erik Krog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *