Vort danske samfund krænkes

De ny danskere, der har slået sig ned i vort danske samfund, må rette sig efter vore normer og skikke – og ikke omvendt!

Vi i Danmark, burde lære af Australien, der fører en streng politik overfor de udlændinge, som vil ind i deres land. Her har vi også en statsleder, der tør udtale sig direkte til dem, der vil ændre på landets normer.

Sådan er det ikke i Danmark!

Da jeg ankom til Australien, som emigrant i 1967, fortalte andre danske emigranter os, at det var os, der var gæster i dette nye land, og vi havde at respektere landets love – og i det hele taget, at opføre os ordentligt. Det er der en del, der kunne lære af.

I forgårs kunne jeg læse, at en muslimsk praktikant blev “tvunget” til at give hånd til en kvindelig leder her i landet. Det er altså almindelig skik og brug i Danmark!

Den pågældende kommune reagere således, at kvinden fik en advarsel, samt fik praktikanten kr. 30.000,- for “episoden”!

Jeg er af den opfattelse, at det er kvinden, der er stærkt krænket, samt er respekten for kvinden, som menneske, ikke eksisterende. For med dette i baghovedet fra Australien, er det ikke os “almindelige danskere”, der skal indrette os:

Dette er vor nation, vort land og vi har vor måde at leve på. Vi vil gerne give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af dette.
Men dersom du er en indvandrer der klager, bedrager og klager over vort flag, vor ed, vor tro eller vor måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til, at du benytter dig af en anden rettighed – hvilket er retten til at forlade landet.

Citat: Premierminister, Julia Gillard, Australien.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Vort danske samfund krænkes

 1. Anonym skriver:

  At give hånd
  Asmaa Abdol-Hamid skabte vild opstandelse, da hun ikke ville give hånd til mænd. Det vil hun stadig ikke.
  Cirka samtidig var der omkring 10% af de mandlige præster i den danske folkekirke, som ikke ville give hånd til kvindelige præster. Der er fortsat en del.
  Begge situationer var religiøst begrundede, men fandt pragmatiske løsninger, uden udøvelse af tvang.
  Hvis nu den ”kvindelige leder” havde udvist lidt konduite og spurgt sig selv om, hvad der er så fandens vigtigt ved at ”give hånd”, i stedet for at insistere på udøvelse af ”chefens magt”, kunne alle have været glade.
  Religiøs fundamentalisme er noget lort, men jeg tror ikke at krig gør nogen gavn (heller ikke i den interne danske institutionsverden).
  Med venlig hilsen
  Steen Hybel

 2. erik skriver:

  Dejligt med en tilbagemelding, så begynder mine indlæg at give lidt mening. Ja, Religiøs fundamentalisme er noget lort. Helt enig. Jeg er af den mening, at religion er "opfundet" for at ha' magt over mennesket – og jeg skal godt nok love for, at det virker.

  I Danmark er vi efterhånden kommet så langt med kristendommen, at det er meget få, der gider beskæftige sig med det. Dette afslappede forhold til vor "statsreligion" kan næsten ikke være bedre.

  Jeg har muslimske venner, der sagtens kan spise svinekød, samt drikke spiritus, og går heller ikke af vejen for, at deltage i en julefrokost, det er dette forhold til deres religion, der kommer ret tæt på det før omtalte med kristendommen her i landet.

  Vi "slås" også for en ligestilling for kvinderne her i landet, og med omtalte episode med at give hånd, kan jeg godt se, at denne ligestillingskamp har meget trange kår. Når man så oven i købet giver kvinden en advarsel for at give hånd? Det er ikke religionen, der styrer vort land, og jeg kan ikke tro andet end, at omtalte kvinde, må føle sig stærkt krænket på sit køns vegne.

  Med venlig hilsen
  Erik Krog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *