Det gamle legehus i Bevtoft

Det er hårdt at save de gamle bjælker over,
især når saven er sløv!

Da Lene og René, datter og svigersøn, købte deres hus i Bevtoft (alle jo véd jo, hvor Bevtoft ligger), var der også et gammelt gyngestativ og et legehus i haven.

Som skrevet, så var begge ting gamle, og de unge havde et ønske om, at det skulle rives ned, hvilket vi selvfølgelig hjalp til med.

Men de to børnebørn, Kasper og Helena, syntes ikke vi skulle være alene om seancen, så de fik deres mor til at hænge et par “siddekøjer” op i det gamle egetræ, så de kunne følge udviklingen med vort forehavende.

Nu fik de også nogle bøger med i køjerne, så det var så som så med interessen – men hyggen i det gamle egetræ, fejlede bestemt ikke noget.

“Siddekøjerne” er gjort klar til brug

Nu kommer de kjære børn ikke til at mangle hverken legehus eller gynger, da der allerede er bygget gynge og rutschebane et andet sted i haven – og legehuset er skriftet ud med et telt til dem hver (som for det meste står i udestuen).

Det blev op til flere køreture til “containerparken” i Skrydstrup med træaffaldet, hvor det gamle eternittag måtte et helt andet sted hen, da Haderslev kommune har deres helt egen plads til denne slags asbestplader, der skal destrueres.

Der er dømt råhygge i det gamle egetræ i Bevtoft, mens deres far knokler med saven.
 
Foto og video: Birthe og Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *