Helle Thorning-Schmidt er regeringens talsmand – og intet andet!

I de ti år vi havde den borgerlige regering, fik Pia Kjærsgaard “skylden” for, at det réelt var hende, og dermed Dansk Folkeparti, der styrede Danmark. Både Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen måtte mange gange rette ind efter Pia Kjærsgaards ønsker, hvis Dansk Folkepartis stemmer skulle med i et forlig.

Det var også Dansk Folkepartis stemmer, der var med til, at der skulle strammes op for dagpengene til de arbejdsløse, der dengang skulle sættes ned til 2 år.

Nu var Det Radikale Venstre også med til at vedtage dette, hvilket Annette Vilhelmsen helt glemte at oplyse om på SF’s Landsmøde, dog glemte hun ikke at nævne Dansk Folkeparti. Nu er Det Radikale Venstre også en meget vigtig del af regeringen, så det kan godt være, at det er mig, der blander tingene sammen!

På omtalte SF’s Landsmøde, var det et meget stort ønske fra SF’s bagland, at de arbejdsløse ikke bliver ladt i stikken, når dagpengene ophører. Annette Vilhelmsen udtalte, at hun havde lyttet til ønskerne og ville tage det med på Christiansborg, men hun kunne ikke love noget.

Herefter har Annette Vilhelmsen været meget tavs.

I dag har der været et stort pres fra journalisterne på Det Radikale Venstre om samme dagpengesag, idet Enhedslisten rasler med sablen – og kunne måske finde på, at efterlade regeringen i en situation, som kan udløse et valg. Det er dog ikke første gang, at Enhedslisten truer med den slags, så den lader vi lige stå lidt endnu!

Også fra Socialdemokraterne har der været “ugler i mosen”. Det bornholmske folketingsmedlem, Jeppe Kofod, har fremkommet med udtalelser om, at der på Bornholm vil komme mange mennesker i klemme, hvis der ikke findes en løsning på dagpengeproblemet.

Margrethe Vestager er den person som styrer Danmark. 

Det Radikale Venstre vil under ingen omstændigheder høre tale om, at dagpengeordningen bliver ændret, da den står ved magt. Margrethe Vestager har talt!

Herefter ser – og hører vi, at Helle Thorning-Schmidt stiller sig op, og taler dunder til sine partikammerater. Denne diskussion skal holdes inden i kredsen, og bestemt ikke i et offentlig rum.

Jeppe Kofod blev sat på plads.

Jeg må så konstatere, at vor Statsminister kun er regeringens talsmand – og intet andet. Det er réelt Margrethe Vestager, der styrer Danmark.

Foto: fra Nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *