Enhedslistens ansvar

Pernille Skipper, som er i Enhedslistens topledelse. Hvornår
trykker de på valgknappen i topledelsen – de har muligheden!

Enhedslistens årsmøde i København er netop afsluttet, og en af de ting jeg bed mærke i var, at der bestemt ikke blev sparet på de barske bemærkninger, når samtalen kom ind på den regering, som Enhedslisten er garant for.

Det er ingen hemmelighed, at Enhedslisten befinder sig ude på den yderste venstrefløj, og når beskyldningerne imod regeringen (altså den regering, som Enhedslisten er det parlamentariske grundlag for), består i, at regeringen fører “hamrende blå politik”, så undrer det ikke bare mig, men også mange i Enhedslistens eget bagland, at tæppet ikke forlængst er fjernet under regeringen.

Uanset hvad Enhedslisten beskylder regeringen for (der åbenbart helst vil finde sit flertal i den borgerlige del af folketingssalen), så er Enhedslisten selv ansvarlig for de reformer/lovændringer som bliver vedtaget – selv om det er uden Enhedslistens stemmer, da de er regeringens parlamentariske grundlag. Hvis ikke Enhedslisten bryder sig om regeringens politik, har de et valg – vælt regeringen! Længere er den ikke.

Hvor længe sidder regeringen – og hvem erstatter Helle
Thorning-Schmidt, hvis hun bliver væltet – måske?

Enhedslisten behøver ikke vente til efter sommerferien når finanslovforhandlingerne går i gang, de sidder selv med fingeren på aftrækkeren, som kan forkorte regeringens liv, men som bekendt er der noget med, at tomme tønder buldre mest!

Som jeg kunne fornemme på de interviews i TV, så er det bestemt ikke mangel på opbakning i Enhedslistens bagland, der er problemet – da de er deres ansvar bevidst! Altså kan det kun være partitoppen, der af en eller anden grund, ikke forstår deres ansvar!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *