Tejn havn gør klar til årets Trolling Master

Pladsen foran værftet er ryddet, der er kun en enkelt fiskerbåd
på værftet i dag.

Dagens vejr var meget solrigt, men stærkt blæsende, så der var intet der forhindrede en klargøring af vor havn, til årets Trolling Master Bornholm 2013. Derfor kunne jeg også se en del aktivitet, der røbede, at der nu kun er nogle få dage til arrangementet åbner.

Allerede nu kan man se de første trollingbåde i havnen, og enkelte nye rejsende, har travlt med at sætte deres båd i vandet fra rampen.

Flere både har allerede været en tur på havet, for at lure de kendte fangststeder – holder de stadig, eller er laksen et helt andet sted i år?

Rensningsbordene til fangsterne,
er ved at blive klargjort

På havnen var et par mænd ved at sætte fiskerensningsbordene op, for det varer ikke længe før de bliver taget i brug. Hele området foran værftets hovedbygning er allerede ryddet, og er klar til de mange boder med fiskegrej og andet godt til bådene – og ikke mindst, teltet, hvor fangsterne bliver målt og vejet.

Det kan kun tage et par enkelte dage endnu, før TV 2 gør sin entré med alle deres biler, så de kan sende live fra havnen. Tejn værfts store hovedbygning bliver atter omdannet til et TV-studie med bar og billeder fra de tidligere arrangementers videre, samt det store barometer med tidligere tiders fangster – joh, Tejn havn er ved at gøre sig klar.

En trollingbåd er klar til rampen. Snart er hele havnen fyldt med både og glade mennesker.

Nu er der snart kun tilbage, at vejret arter sig, så vi atter kan se frem til nogle gode dage, med de mange som gæster Tejn havn, i Trolling Master Bornholm 2013.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *