Motionscykling i Klemensker Fitness

I morgen starter mit projekt med motionscykling op i Klemensker Fitness. Først har jeg indkaldt til et introduktionsmøde, hvor jeg vil fortælle om påklædning, kørsel på landevejen, samt lidt cykelpleje – først, lørdag den 4. maj, vil der være tale om den egentlige landevejstræning.
Jeg har bl.a. haft en skrivelse hængt op på opslagstavlen i KIF-Fitness, hvor jeg har konstateret, at der har været en del aktivitet omkring, så derfor forventede jeg nogle flere interesserede end dem, der indtil nu, har tilmeldt sig. Nu skal projektet også først stå sin prøve, så måske er der flere, der kommer på “holdet”.

En af grundende til at starte motionscykling var, at “Spinningssæsonen” slutter omkring den 1. maj, og først starter igen omkring den 1. september. Det giver ikke rigtig nogen mening, at dyrke cykeltræning en hel vinter, uden at det følges op med en cykeltræning om sommeren – vel?

Når jeg så samtidig tænker på, at her på Bornholm, bydes der på rigtig mange cykelarrangementer, hvor der er flere motionscykelløb fra 40 – 103 km, så er der endnu en grund til, at fortsætte med cykeltræningen.

Et af de helt store cykelarrangementer er “Bornholm Rundt”, som i dag kan stille med over 1000 deltagere fra hele landet, samt deltagere fra Tyskland, Norge, Sverige og mange andre lande i området omkring Østersøen. Også cykelklubben Team Cycling Bornholm, kan byde på flere former for motionscykelløb, samt kan alle interesserede deltage i regulære cykelløb under Bornholms Cycle Club og Team Cycling Bornholm. Så der er mange grunde til at fortsætte med cyklingen her i sommermånederne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *