Til Klemensker i KIF-Fitness

Det var lidt besværligt, at tilmelde mig til den indendørs cykeltræning i KIF-Fitness i dag, da holdet havde været overbooket i nogen tid. Men lidt hen imod middag var det pludselig 4, der havde meldt fra, og så var det bare om at slå til.

Jeg havde forventet, at vejene var en lidt ufremkommelige, men forbavsende nok var de helt fri for sne – ja, ikke bare det, de var sgu også tørre! Det satte nogle tanker igang om, at jeg igen skal ud på mountainbiken om ikke så længe. Men først en “afslapningstur med sved” i træningscenteret!

Det var lidt underligt at konstatere, at holdet havde været overbooket i en hel uge, og så stod der fire tomme cykler tilbage og gloede.

Instruktøren, Louis, var som altid på sin plads, og også – af en eller anden grund, deltog Anette, en instruktør for et af de øvrige hold, i dagens træning? Holdet bestod af 14 damer og 2 af hankøn. Helt ærligt – det er sgu for dårligt af knejterne!

På den anden side – så går jeg en spændende tid i møde med mit nye motionscykelhold fra den 1. maj.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *