Otto i Elverum, fylder 7 år i dag

Otto – klar til at gå i skole.            Foto: Randi Krog Belseth

Vort yngste barnebarn i Norge, Otto, fylder 7 år i dag. Vi håber, du får en rigtig god dag med gaver og god mad – og ikke mindst kage (husk nu at sige det på dansk, vi ved jo godt, at du kan sige det).

Otto er begyndt i skolen i år, så han er ved at blive en stor dreng. Måske skal han dyrke skihop når han bliver noget ældre, da han har vist talent for netop denne sportsgren. Men han har bestemt også vist interesse for fodbolden – eller måske noget helt tredje, så vi venter spændt på hvad Otto vælger?

Måske skal Otto en tur ned til sin mormor og morfar til sommer – altså alene på ferie på Bornholm, det bliver spændende om det bliver til noget. Måske kan du slet ikke tale norsk igen når du kommer hjem igen?

Kæmpe tillykke med dagen Otto 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *