25-30 cm sne på Bornholm!

Ja, vi har sne, men ikke 25-30 cm.

Nu har vi det igen – snestormens hærgen over Bornholm. Ifølge vejrmeldingerne og TV har vi fået 25-30 cm sne på Bornholm?!? Øh …… her i Tejn har vi i hvert fald ikke fået de mængder – heller ikke denne gang!

Jeg er ikke klar over, hvilken målestok der anvendes for at måle sne, men når jeg går en tur ned til Brugsen i Tejn, kan jeg bestemt ikke genkende det billede, man forsøger at bilde den danske befolkning ind. Måske anvendes den samme målestok, som de mænd, der fortæller, at de har én (du ved) på mindst 20 cm?

Der kan være steder på øen, hvor man har målt de mængder – efter en snefygning? Men så burde man være lidt mere præcis, for her på nordlandet er det meget mindre.

Men jeg kan da genkende det sædvanlige billede af pressen, der hele tiden skal smøre lidt ekstra på, for at skabe en sensation – eller noget helt usædvanligt. Vi har snevejr, ja, men prøv at være lidt mere ærlige i jeres meldinger!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *