Michael Rasmussen dopet i 12 år

Michael Rasmussen, indrømmer dopingmisbrug i dag

Dagens største nyhed, indenfor cykelsporten, er uden sammenligning Michael Rasmussens indrømmelse af doping fra 1998 til 2010, altså en periode på 12 år med systematisk doping.

Michael Rasmussen har valgt, at lægge ALT frem, samt, at hvis hvilket som helst antidopingagentur, i hele verden, der har spørgsmål til ham, vil han være til rådighed.

Michael har allerede fortalt alt til de hollandske og danske antidopingmyndigheder – inden han kaldte til pressemøde i dag, så det er ikke bare en erklæring om, hvad han agter at gøre, da han allerede har gjort det.

Michal Rasmussen er også parat til, at tage konsekvensen af sin indrømmelse, da han med øjeblikkelig virkning standser sin aktive karriere i cykelsporten. Da Michael har valgt, at fortælle ALT, altså om andre ryttere, bagmænd m.v. vil han opnå en rabat i sin straf, da han står til 8 års karantæne – men slipper med 2 års karantæne.

Det bliver meget spændende at høre og læse, hvad det hele udvikler sig til, da jeg forventer en oplysning om, hvilken rolle Rabobank har i dopingsagen – altså ikke kun cykelholdet Rabobank, men også sponsoren Rabobank.

Det ser for mig lidt mistænkeligt ud, at sponsoren Rabobank, har valgt at trække sig som sponsor for deres cykelhold fra i år – så igen, hvor meget er sponsorerne involveret i den systematiske doping?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *