Skoleferie – udenfor ferietiden

Det er ved at blive “normalt”, at skolebørn tager på ferie med sine forældre – udenfor skolernes feriesæson. Denne praksis bliver efterhånden “bare” tilladt, som “noget der følger med tiden”!

For nogle år siden, var der et vældig postyr over, at indvandrere kom senere tilbage til Danmark, efter en lang ferie i deres tidligere hjemland – og derved kom deres børn noget senere i gang i skolen – efter skolernes sommerferie. Dette skabte en “ophidset debat” i dagpressen, og forældrene måtte stå “skoleret” (undskyld udtrykket) for deres skolers ledelse, der under ingen omstændigheder, kunne acceptere den slags “slendrian” – altså måtte ungerne bare stille i skolen, når skoleåret begyndte!

Ved den nye accept om, at børn tager på vinterferie m.v. sammen med deres forældre – udenfor skolernes ferietid, må man også acceptere vore ny danskere egen fortolkning af ferietid, hvilket på ingen måde kan accepteres. Så når man kommer ud for dette “tag selv bord” mht. ferie, skal der skrides ind – og ikke stilsigende accepteres dette uvæsen.

Hvad bliver det næste – kan vore lærere så også bare tage på ferie når det passer dem?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *