Mattias Tesfaye til DF?

Uroen i SF har ikke lagt sig efter formandsvalget, nærmest tværtimod. De fleste, der ikke var på samme fløj, som den nyvalgte formand, Annette Vilhelmen, er mere eller mindre forsvundet ud af synsfeltet. Dette gælder også den tidligere næstformand i SF, Mattias Tesfaye, der i går meddelte, at han nu har meldt sig ind i Socialdemokratiet.

Det er så det fjerde politiske parti, som Mattias Tesfaye nu er blevet medlem af, da han før har være i DKP-ML, Enhedslisten, SF og nu Socialdemokraterne.

Som det kan ses, er Mattias Tesfaye startet helt ude på den yderste venstrefløj, og bevæger sig stille og roligt  mod højre i sit politiske virke. Egentlig er det nu bare et simpelt regnestykke om, hvornår Mattias Tesfaye melder sig ind i DF!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *