Den (helt) fejlfrie Anders Fogh Rasmussen

Anders Fogh Rasmussen: “Jeg er REN, ansvaret er dit!”

Nu er der ikke ret mange, der er (helt) fejlfrie – faktisk er der kun Paven og vor egen Anders Fogh Rasmussen, der kan leve op til det, så det burde vi danskere være ret stolte over – hvis man da altså troede på denne skrøne?

Hvis man begår en fejl – og ikke retter den, så begår man endnu en fejl. Men, når man begår en fejl – uden at indrømme den, så er man selv problemet!

Da Anders Fogh Rasmussen forleden udtalte, at det var boligejernes egen fejl at boligboblen sprang, har den samme Statsminister selv et stort medansvar. Og det kan han slet ikke løbe fra, selv om det er det han prøver!

Det var regeringen, der satte de afdragsfrie lån i verden – ikke boligejerne, så det ligger helt fast, at politikerne har et stort ansvar her. Når det så er sagt, har bankerne også et medansvar i det videre forløb, da de skal rådgive den enkelte boligejer i anvendelsen af disse afdragsfrie lån. Jeg har selv oplevet, at banken har været meget aggressive for, at få disse lån sat i vej, selv om den enkelte naturligvis selv skal tilrettelægge sin egen økonomi. Men når politikere, med Anders Fogh i spidsen, og ikke mindst med banker som “heppekor”, så kan det blive rigtigt svært for den enkelte.

Joh, Anders Fogh Rasmussen, du har endda et meget stort medansvar!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *