Krisen bliver ikke bedre med regeringens politik

I går læste jeg følgende løbetekst på TV2 News, “Danskerne bliver ved med at holde igen, når det drejer som om at bruge penge”!

Vore politikere i regeringen fatter ikke, at der ikke snart kommer gang i hjulene i de danske virksomheder, så vi kan få gang i produktionen og derved skabe nogle nye tiltrængte arbejdspladser. Med alle de tiltag, som regeringen har gjort, for at komme det store antal ledige til undsætning, som står lige foran for at miste deres dagpenge, burde der snart ske noget positivt på arbejdsmarkedet?!?

Fedtafgift og grænsehandel

Og så er der lige den med, at regeringen afskaffede fedtafgiften, som skulle være til fordel for forbrugere og grænsehandel! Herefter udtalte diverse slagtere sig, at det ville der ikke ske forandring ved, i bedste fald ville det undgå, at priserne blev sat op – foreløbig! Her på øen har vi ikke undgået at få sat priserne op, og jeg tvivler stærkt på, at det har ændret det mindste på handel syd for grænsen? I hvert fald ikke til Danmarks fordel!

Skatter, afgifter, mistede dagpenge og lønninger

Samtidig har samme regering, med en utrolig energi, læsset ekstra skatter og afgifter ned over de danske borgere, i takt med at løfte sløret for, at lønningerne til ufaglært og kortere faguddannelser skal væsentlig ned, set i forhold til de lande, som kan konkurrere i omtalte lønningsgruppe. Resultatet kan meget vel blive, at det arbejde, som udføres af vor lavtlønnede, vil forsvinde til udlandet – med større arbejdsløshed til følge i Danmark!

Når regeringen, inde på “Borgen”, ikke kan forstå, hvorfor der ikke kommer gang i danske produktion, samt, at antallet af arbejdsløse, der nu mister deres dagpenge – ikke bare er det antal man frygtede, men nu viser sig at være det dobbelte antal – så er det regeringen, der har mistet jordforbindelsen.

  • Med den usikkerhed på arbejdsmarkedet, nye skatter og afgifter, større arbejdsløshed, øget transportudgifter, ny opfundet bankgebyrer, boliger der ikke kan sælges, lavere løn og meget mere af samme skuffe, er der slet ikke noget at sige til, at danskerne bliver ved med at holde igen, når det drejer som om at bruge penge.

Det er kun vor regering, der ikke fatter det!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *