Besøg i Tejn

Kasper og Lene i Tejn.

Som bebudet i vore julekort, har vi i øjeblikket besøg fra “det synnejyske”.

Lene og hendes ældste, Kasper, ankom i går med “Leonora Christine”, hvor jeg hentede dem i ankomsten i Rønne havn. Selv om det har været en meget lang tur fra Vojens station og helt til Tejn, klarede Kasper flere timer med bl.a. aftensmad, bankospil og meget andet, inden han måtte bukke under for søvnen. Inden det skete, ville han dog hjem igen til Bevtoft – så alt var, som det plejede at være med Kasper.

I dag gik Kasper sammen med sin mormor ned til havnen, hvor der er en mindre legeplads. Her mødte Kasper en lille pige, Johanne (nej – ikke hende Schmidt-Nielsen), som han kunne løbe og lege lidt med, mens jeg og Lene kørte en tur til Rønne for at købe lidt ind.

I dagens anledning har vi fået solen til at skinne, for i den sidste uges tid, har vejret godt nok været ret træls, med både sne, regn og tunge skyer, der hængte helt sammen med horisonten, så himmel og hav gik ud i ét. Derfor var det helt opfriskende med en blå himmel og sol 🙂

Dejligt med besøg af familien

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *