Nye arbejdspladser i USA?

I forbindelse med det forestående Præsidentvalg i USA, er det et absolut “must” for Obama, at der skaffes nye arbejdspladser i hans præsidentperiode, for at forøge hans chancer for en ny periode som præsident.

Et helt oplagt område/emne, for at skaffe rigtig mange arbejdspladser, må være, at de enorme mange el ledninger, der findes overalt i USA, i en forfærdelig uorden, bliver gravet ned i jorden!

Vi har lige oplevet orkanen “Sandy” hærge igennem de meget befolkede områder i det nordøstlig USA, hvor mange ledninger må bukke under for vind og væltede træer, så huse og hele bydele er helt uden strøm. Dertil har frost og sne også haft deres andel i skader på luftledningerne.

Alle danskere, der har været en tur i “staterne”, undrer sig også over dette virvar af ledninger, der hænger og dingler i luften på mange vakkelvorne lygtepæle, der nærmest ser ud til, at de er overbebyrdet med kabler.

Da jeg har en del læsere på bloggen i USA, er jeg spændt på, om der kommer nogen reaktion på mit, lidt provokerende, forslag?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *