EfterårsfarverHjortetaktræet har lige for tiden meget flotte farver

 For en uge siden var jeg ude på en cykeltur omkring Rusker Højlyng, hvor træerne havde en snert af lidt efterårsfarve. I dag har farverne taget så meget fat, at det er et helt fantastisk farvespil, der vises i vore træer og buske.

Egentlig er vi tilbøjelig til, at forestille os efteråret som meget regnfuld og blæsende, men lige for tiden, er vejret her på Bornholm, meget mildt og stille – og slet ikke regnfuldt.

Så der er rig mulighed for, at tage en trave- eller cykeltur rundt i naturen, og rigtig nyder det store farveshow, som moder natur har skabt.

Asketræet er ved at skifte sin grønne sommerfarve over til efterårets gule, og flere af de øvrige træer følger lige efter

Om sommeren har parykbusken noget mere mørkerøde farver, men efteråret har også allerede sat sit præg på denne farverige busk, så bladene nu har skiftet til en lidt anden rød farve (busken forrest i billedet til højre).

Som det også ses på billedet, ser hytten lidt forladt og tom ud – ligeledes et tegn på vinterens kommen. Der er lukket for vandet, slukket for strømmen, og lige for tiden, tjener hytten som opholdssted for vore havemøbler til det igen bliver forår

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *