Drikkevandet i Allinge

Først nu, efter 25 dage uden drikkevand i hanerne, kan beboerne i Allinge og Sandvig, atter drikke vand fra deres vandhaner. Beboerne, ifølge TV2 Bornholm i dag, er meget fortørnet over Forsyningens behandling af sagen, samt oplysningen, – eller mangel på samme, i de mange dage uden vand. Det kunne godt have været gjort meget bedre.

Nu skal Forsyningen, sammen med Teknik og Miljø, evaluere hele sagen, så man kan finde ud af, hvad man har kunnet lære af situationen og hvad man måske har kunnet gøre bedre/anderledes. Men, med Teknik og Miljø?!? De gider jo ikke engang svare tilbage, når man henvender sig til dem!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *