Cyprus days in Copenhagen 2012

I et tidligere indlæg, skrev jeg om udgivelsen af en bog med titlen “Danmark-Cypern. Da vikingerne mødte Afrodite”, en bog, der beskriver relationerne mellem Danmark og Cypern gennem tiderne. Samt, at denne bog bliver præsenteret den 26. november 2012 på den cypriotiske ambassade i Hellerup, hvor danske FN-veteraner, ved samme lejlighed, bliver hædret for deres indsats på Cypern i sin tid.

Men der foregår også en anden begivenhed i København, som den cypriotiske ambassade arrangerer, relateret til historie/arkæologi af øen Cypern gennem tiderne, nemlig opgravningen af “en glorværdig fortid begivenhed”.

Cypern varetager, i dette indeværende halvår, formandskabet for EU. For at markere dette formandskab, afholder den cypriotiske ambassade en række arrangementer i København under navnet “Cyprus days in Copenhagen 2012”. http://www.mfa.gov.cy/mfa/Embassies/copenhagenembassy.nsf/All/6F3635959151242DC2257A990043C9BA/$file/CyprusDaysCalendar.pdf

En af disse begivenheder er en introduktion, så at sige, for Cyperns historie og arkæologi. Der vil være en kort dokumentarfilm, efterfulgt af tre præsentationer fra de respektive danske arkæologer fra SAXO-Instituttet. Efter dette, vil der være en rundvisning i Cypern sektionen af museet, og afsluttes med et glas Cypern vin og nogle grillet Halloumi ost, som vil blive tilbudt gæsterne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *