Flensborg Avis

Jeg kunne vælge, at sende mit billede, af Regentparret, til fotokonkurrencen (kunne være et godt bud i konkurrencen) på TV2 Bornholm, eller til et andet medie, der sikkert ikke var repræsenteret her på havnen i Rønne denne dag.

Og her kom jeg til at tænke på Flensborg Avis, hvor vort tidligere “feriebarn”, Thomas Behrens, fra 1970’erne, som nu er ansat som annoncekonsulent på avisen. Og sørme, om de ikke kunne finde en bagsideplads på avisen, med relevante kommentarer til billedet.

Billedet, syntes jeg selv, er lidt specielt, og viser en lidt mere privat side af Regentparret – her ved modtagelsen på Rønne havn.

Jeg er ikke stødt ind i andre lignende fotos fra modtagelsen i Rønne havn fra denne dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *