Er Villy Søvndal bare blevet radikal?

For et par dage siden, berettede Villy Søvndal, at han gik af som formand for partiet SF. Så langt så godt!

For tre uger siden fortalte samme Villy Søvndal, at SF blev i regeringen, at han selv blev som Udenrigsminister – samt, at han ligeledes blev som formand for SF.

Nogle timer senere, efter Villy Søvndal havde ladet den undrende befolkning vide, at han trak sig som formand for partiet, kunne han berette, at han faktisk havde taget beslutningen, om sin afgang, før valget – sidste år. Nu er det, at jeg ikke kan få det til at hænge sammen med hans udmelding for tre uger siden!?!

Har samme Villy Søvndal taget skade af, at være i regering med de radikale – et parti, som er meget kendt for deres vægelsindede politik? Måske er Villy Søvndal bare blevet radikal? For, man kan jo aldrig vide, hvornår lysten melder sig, ville Kirsten Hüttemeier måske have sagt, hvis hun stadig levede?

Politik og pølser, når det er bedst!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *