Læsere fra hele verden på min blog

Her ca. 3/4 år efter jeg startede min blog, undrer det mig en del over, hvilke lande jeg har mine læsere fra. Naturligvis er flertallet af læsere fra Danmark, da bloggen er dansk – og det er også her jeg henvender mig til, samt, at Danmark sikkert er det land, hvor jeg har flest bekendtskaber.

Jeg har også bekendtskaber i Tyskland, Norge, England og Australien, så de lande besøger ret tit min blog, og så er der alle de lande, der af nysgerrighed bare lander på bloggen.

Men nu kommer det, jeg undrer mig en del over. Danmark er naturligvis det land, hvor jeg har flest besøgende – men det land, hvor jeg har næst flest besøgende – er Rusland, og her kender jeg bestemt slet ingen.

Det kunne være rart, hvis gæsterne fra Rusland kom med lidt kommentarer, eller bare fortalte, hvorfor de besøger bloggen så ofte?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *