Bornholmer-Cross PokalløbMads på skamlen til sin fortjente hyldest
– og ikke mindst med sin pokal

I dag var det sidste dag for træningsugen for mange crossryttere, der var samlet på Crossbanen i Aakirkeby. Ugen afsluttede med et pokalløb i de mange klasser – lige fra den mindste rytter, der kan styre en crosscykel, til de mere garvede crossryttere.

Kun et enkelt uheld lagde en skygge over arrangementet, men heldigvis vendte den tilskadekommende igen tilbage til banen inden pokaluddelingen.

Vejret i dag, viste sig fra den gode side. Selv om det var stærkt blæsende, så undgik vi regnen, som ellers havde sat sit præg midt på ugen.

Vort familiemedlem fra Ørting, Mads S. Rasmussen, var den eneste i sin klasse, hvilket man tydeligt kunne se i de to Heat han stillede op i. Det er måske ikke det rigtige udtryk, at påstå, at han bankede sine modstandere – næh, han nærmest lammetævede dem alle.

Dette er ikke bare noget vi siger om Mads, da han blev kommenteret under hele sin kørsel. Mange havde deres video kørende – her var der måske noget de kunne lære af? Og det var ikke så få rosende ord der faldt for Mads flotte kørsel.

Stort tillykke fra Bornholm til Mads 🙂


Starten er gået til 1. Heat. Mads får en dårlig start, men det retter han efter den andet sving på banen, herefter var der
ingen af de andre, der så ham mere i det løb
Feltet er kommet godt gennem første sving på banen, og som man kan se, har Mads allerede taget teten frem til næste sving, som kun er få meter væk – derefter var det bare fuld knald gennem crossbanens mange bakker og sving.

Så I røgen knejter?  Oven i købet hentede Mads en af sin konkurrenter med en hel omgang!

  

Mads S. Rasmussen passerer målstregen – langt foran sine konkurrenter. Jeg ville godt have taget nogle billeder af Mads
i kamp med sine konkurrenter, men de kom aldrig i nærheden af ham!Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *