Stemningsbilleder fra Allinge Jazz

Doghouse Cats folder sig ud på scenen

Selv om temperaturen ikke når op over de 20 grader, med periodiske småbyger, forhindrer det ikke det jazzglade publikum at indfinde sig i Allinge Jazz Festival – og godt for det, for det er rigtig meget god musik i de bands der i øjeblikket gæster toppen på Bornholm.

Hele ugen igennem spiller de mange jazzbands forskellige steder i Allinge, til stor glæde for de fremmødte – dog ser det ud til (for mig at se), at der er lidt langt imellem udskænkningen af øl, og det kan meget vel have noget at gøre med den kølige sommer.

To af musikerne fra Doghouse Cats

Men, da festivalen er baseret på salget af de våde varer, kan dette, helt naturligt, godt få en afgørende betydning på bundlinjen.

I morgen lørdag, har DMI lovet regn og skyer hele dagen – ikke lige det vejr, der er bedst for dette arrangement, men lad os nu se, hvor slemt det bliver?

Mange af de faste folk, der arrangerer denne festival, har bebudet, at det sikkert er sidste år de er med, og at det nu er på tide, at nye kræfter, der må tage over. Det kan derfor godt blive spændende om hvilken fremtid Allinge Jazz går i møde.

Dog lader de gamle arrangører skinne igennem, at de står til rådighed med råd og dåd for de der vil tage over, så måske er det bare en raslen med sablen?Overalt står der emnnesker for at nyde misikken og en ølEt publikum der er kommet i “hyggemode”I haven på Margeritten på kirketorvet, spillede Bourbon Street Jazzband – og de besøgende havde en god oplevelseBourbon Street Jazzband, er klar til at folde sig ud for et forventningsfuldt publikum. Kort efter sad alle med “løse hoveder” og nikkede i takt til musikken. Som fotograf har man mange små pudsige iagttagelser.Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *