Jazz festivalen i Allinge

Der var andet end kaffe og brød i dag, der blev
serveret foran bageren i Allinge – øl bl.a.

Her på 2. dagen i Allinge Jazz Festival, er vejret slået markant om. Ja, selv i går, hvor DMI havde lovet lidt skyer med sol, fik vi et par regnbyger – stik imod forudsigelserne. Også i dag havde DMI lover tørt vejr med nogen sol (ifølge vejrmeldingerne fra i går), men vejret er slået helt om i efterårshumør.

Men dårligt vejr eller ej, så var der en del mennesker i Allinge samlet omkring den eneste bager i byen. Engang havde Allinge fire bagerbutikker, men tiden har gjort, at der nu kun er plads til én bagerbutik – og den har kun åbent om sommeren!

Et svensk jazzband havde slået sig ned foran bageren, og jeg må sige, at der var en del mennesker samlet til både øl, kaffe med brød eller bare for at nyde den gode musik, så der er stadig liv i byen – på trods af vejret!

Mange mennesker havde fundet vej til bageren. Det svenske Jazzband sad helt inde i hjørnet og spillede til stor fornøjelse for de mange mennesker, der trodsede det dårlige vejr.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *