Vejret denne sommer

Bortset fra nogle enkelte dage, har vi ikke haft noget, der bare ligner sommer i år. I foråret havde vi et par uger, der måske kunne være et forvarsel til en god solrig sommer, men efterfølgende dalede temperaturen til et lavpunkt, der hører hjemme i efterårsmånederne. Og Bornholms mere kendte navn som “Solskinsøen”, har haft mere end svært ved at leve op til denne betegnelse.

Lige for tiden går jeg og tænker på, om det måske var en idé, at få åkander i baghaven, for på et eller andet tidspunkt, skal vandet nok sætte sig der.

I de par uger i foråret, hvor vi også havde et flot Trolling Master arrangement her i Tejn, kunne TV2’s vejrguru, Peter Tanev, berette, at vi gik en kanon sommer i møde. Den samme Peter Tanev, har siden forklaret, at det siger han hvert år, så på et eller andet tidspunkt vil hans “forudsigelse” nok ramme plet.

Jeg spekulerer over, om politikere og vejrprofeter har gået i samme skole – Rødovre planteskole, der hvor alle rødderne har gået! Én etiket, kan man i hvert fald ikke sætte på dem – og det er troværdige.

Måske har vi en god sensommer i vente – det kan vi da i det mindste håbe på. Ellers ser jeg frem til efteråret, for så er det helt legalt at fyre op i brændeovnen igen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *