Første halvdel af 2012 er gået

Af en eller anden grund, går tiden hurtigere, når man er nået op i min alder! Sådan er det bare! Og nu er vi allerede nået over midsommer, og dagene er begyndt at blive “kortere”, hvilket vil sige, at vi nærmer os med små skridt den mørke tid på året.

Et af højdepunkterne her i Tejn var helt sikkert Trolling fiskeriet, som er en tilbagevendende begivenhed hvert år. I år kan vi se tilbage på, at det var et af de år, hvor der blev fisket rigtig mange laks, så den bliver sikkert svær at stikke til næste år.

Dog var Folkemødet 2012 i Allinge, det helt store tilløbsstykke her på toppen af Bornholm. Omkring 32.000 mennesker var der til Folkemødet, et antal der sikkert bliver endnu større til næste år. Allerede nu er der udsolgt på hoteller i tidsrummet til næste års Folkemøde, så nu må private indkvarteringer på banen – eller andre alternative muligheder af den art?

Hvis jeg vælger at tage et indlæg af bloggen, er det fordi, at indlægget ikke er aktuelt længere, og så tjener det ikke noget formål, at have det stående længere.

Jeg har så i den sidste tid lagt mærke til, at Lars Løkke Rasmussen, er begyndt at udtrykke sig om politik og pølser, hvilket jeg har gjort igennem længere tid på min blog. Skal jeg tolke det som, at Lars Løkke er begyndt at læse min blog?
Jeg har jo også en fortid på Færøerne – og kender til personer med slægtskab til Lars Løkkes hustru – samt er jeg gammel cykelrytter, en sport som omtalte Lars er stor tilhænger af. Dog har jeg aldrig haft en personlig kontakt til Lars Løkke. Men måske har jeg “en skabstilhænger” i Lars Løkke Rasmussen på min blog?

Det første, i det nye halvår, der står for døren her på Nordlandet, er Allinge Jazz Festival. Nu er jeg ikke den store gæst på disse festivaler, men jeg vil da prøve, at skabe et stemningsbillede af denne meget kendte jazzuge i Allinge.

Jeg véd også, at jeg har rigtig mange læsere i Rusland – og efterhånden også i USA, så jeg håber derfor, at kunne leve op til omtalte læsere, i resten af 2012, ved mine indlæg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *