Mælk på Bornholm

Jeg véd ikke om det gælder hele Bornholm, men fra Rønne og op til Tejn, er det mere end svært, at købe frisk mælk i butikkerne. For det meste løber man mælk ind, der er 3-4 dage gammelt – hvis man da kan stole på dateringen?

Hørte engang om en kunde, der brokkede sig over den gamle mælk i butikken, hvorefter uddeleren anskaffede en hel frisk mælk til kunden med disse ord: “Håber denne mælk er frisk nok, for den er fra i morgen?”

Som pensionist, er det ikke lige sagen, at købe mælk der er 3-4 dage gammelt (og ofte tæt på sidste salgsdag), da mælken sikkert står lidt længere tid for vor aldersklasse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *