Tilbage på Tasmanien

Billedet er sendt fra Hobart på Tasmanien i dag. Læg forøvrigt mærke til
“Rudolph” på de to dåser helt til højre. Sidste jul lavede Coca Cola en
karton med alle navnen af julemandens rensdyr, så Erik gemte selvfølgelig
et par stykker til eget brug.

Vore gæster fra Tasmanien er atter tilbage i Hobart.
Snapsen på billedet, er fra Kvickly i Rønne, da min gode ven, Erik Rudolf, havde bestilt en rød Aalborg, hvilket han ikke kan skaffe i Hobart.

Erik havde også bedt om et snapseglas fra sin fætter i Rønne, hvilket blev fremskaffet, så i den anledning gav vi også et snapseglas til hans samling af forskellige snapseglas.

Vort snapseglas er af skibsglas serien, og er en snaps til “en voksen mand” – altså en snaps af en anseelig størrelse. Så det er sikkert mere, end en danskaustralier kan magte? Glasset står lige til venstre for den røde Aalborg.

Den anden flaske, er en Bundaberg Rom. Den kan jeg godt anbefale – dog tror jeg ikke den kan købes i Danmark, men hvis nogen mener det modsatte, vil jeg da meget gerne have det oplyst.

Det der står imellem de to flasker, er en “Stubbyholder” – endnu ikke den store salgsvare her i Danmark, men måske kommer det? Dens egenskab er, at man sætter sin dåseøl ned i sin Stubbyholder, så kan man holde sin øl kold i lidt længere tid – hvis man da ikke bare hælder indholdet ned med det samme? Det er bestemt en mulighed!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *