Helle Thorning-Schmidt vs Lars Løkke Rasmussen

Lige i øjeblikket går bølgerne rigtigt højt – om partiet Venstre, med Lars Løkke Rasmussen, vil være med i Regeringens skattereform.

Nu er det, at vi lige skal huske på, at de sidste meningsmålinger har været rigtig gode ved partiet Venstre, samt, at regeringen, og navnlig Socialdemokraterne, har måttet indkassere nogle rigtige dårlige meningsmålinger.
Faktisk er partiet Venstre, over dobbelt så store end Socialdemokraterne, og oven i det, er Helle Thorning-Schmidt lige blevet anklaget for, at udføre topstyring i sit parti. Så det kan næsten ikke være værre.

Hvem tror i øvrigt på , at Lars Løkke Rasmussen, går helhjertet ind i realitetsforhandlinger med Regeringen om en skattereform – det er meningsmålingerne alt for gode til.
Det, den gode Lars Løkke sigter efter, altså efter min bedste overbevisning, er, et lynhurtigt valg. Længere er den ikke!

Jeg har før skrevet om politik og pølser – det er denne “forhandling” om Regeringens skattereform et rigtig godt eksempel på.

Politik er vel nok noget af det mest beskidte, man kan komme ud for, og så er det fuldstændig ligegyldigt, hvilken side man stemmer på. Bare tænk på tiden inden sidste valg!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *