Billeder fra Tasmanien

Jeg kan vist rolig påstå, at det er ret jævnligt jeg hører fra Tasmanien, og her til morgen fik jeg også lige et par billeder i tilgift.

Hvis der er læsere på bloggen, der går og funderer over om Tasmanien er et egnet feriested, kan jeg godt anbefale denne australske ø, som ligger lige syd for Melbourne. Tasmanien er 1½ gang større end Danmark, og byder på rigtig mange spændende steder – bl.a. en større regnskov i det vestlige Tasmanien.Der findes mange flotte floder og vandfald på TasmanienI næste måned får vi besøg fra Tasmanien, så måske kommer der et par billeder af besøget her på bloggen?

Erik Rudolfs to børnebørn, Bailey og
Grace, leger godt sammen i Hobart.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *