Trolling Master Bornholm, 4. dagJarle Olsen fra Norge, bærer aftenens, og sin første laks
på podiet – men Jarle havde to laks på denne aften

Så blev det sidste dagen for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2012. Da jeg kom på havnen i Tejn, gik der rygter om, at der var fanget laks, der nærmede sig de 20 kg – og måske over? Og igen, der var fanger rigtig mange laks i dag, så dagen i dag lignede de øvrige dage i fangster.

Da jeg så på de kasser, der var sat til side med de laks, der skulle vejes på podiet i den direkte TV2 udsendelse, syntes jeg ikke de havde samme størrelse, og dermed vægt, som vinderen fra i går – men jeg kunne jo tage fejl. På den anden side, gjorde TV2 også deres, for at beholde spændingen ved lige.

Den første der kom på podiet var en nordmand, Jarle Olsen – og hans laks kom op på 15,870 kg og besatte på det tidspunkt, en 6. plads i det samlede resultat. Det vi på det tidspunkt ikke vidste, var, at selv samme Jarle Olsen også havde den sidste laks til vejning på podiet, og da den vejede 17,540 kg blev denne noteret som dagens største fisk – og indbragte derved en gevinst på kr. 2000,- for dette resultat. Men da laksen blev konkurrencens næststørste laks, blev det til en ekstra check på kr. 25.000,- hvilket kunne høres i hele skibsværftets hal, da de gæve nordmænd råbte deres sejrbrøl for dagens resultat.

Norske Jarle Olsen havde en ekstra laks i “ærmet” denne aften – en laks, der blev dagens vinder, og dermed indbragte kr. 2.000,-, men da laksen også blev en samlet nr. 2 for hele konkurrencen, gav den også en check på kr 25.000,-. Jarle var så ubeskeden, at han også tog dagens 3. plads

Den norske skipper kommer op fra
havnen, og springer kort efter i favnen
på TV2’s Peter Tanev

Den norske skipper lod sig overtale til at springe i havnen for kr. 2000,-. Da Peter Tanev fra TV2, efter den norske skipper kom op af havnen, bad om en krammer fra den drivvåde norske fisker, sprang han direkte op i favnen på den måbende TV-vært, til stor jubel for tilskuerne på havnen.

Dagens resultat

Den største fisk på 4. og sidste dagen, blev fanget af Jarle Olsen fra Norge, båd nummer 109, bådnavn Team Blega. Laksen vejede 17,540 kg, hvilket gav 185 point.

Nummer 2 blev Krister Karlson fra Sverige, båd nummer 160, bådnavn Wildwater. Laksen vejede 16,040 kg, hvilket gav 170 point.

På 3. pladsen blev det Jarle Olsen fra Norge, båd nummer 109, bådnavn Team Blega. Laksen vejede 15,870 kg, hvilket gav 169 point.

Totalt resultat for største laks
Dette betyder, at svenske Johan Holmberg beholdt sin førsteplads i det samlede resultat for Trolling Master Bornholm 2012, og kunne derved indkassere en check på kr. 50.000. Nummer 2 blev Jarle Olsen fra Norge, med en check på kr. 25.000, og på 3. pladsen, med en check på kr. 10.000, kom Søren Vejsager fra Danmark

Største fangst nogensinde

Nordeuropas største fiskekonkurrence er slut for denne gang, og man kan se tilbage på den største mængde fangede laks nogensinde i Trolling Master Bornholms historie. Dertil skal så også lige nævnes, at vejrforholdene i 2012, også har været helt perfekte.

Dag efter dag, har trollingfiskerne kunne levere det ene gode resultat efter det andet, hvilket billederne taler sit tydelige sprog for.

Da den samlede vinder af Trolling Master Bornholm 2012, Johan Holmberg, måtte tage hjem på grund af private årsager, modtog bådens skipper 1. præmien for Johan Holmberg. Dog havde man allerede lavet et billede af Johan Holmberg, som en eventuel vinder – og dette billede var med på podiet ved overrækkelsen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *