Fitness og kolesterol

Et af mine argumenter for at dyrke Indoor Cycling var, at jeg kunne sænke mit kolesterol, da jeg ikke kan tåle Simvastatin medicin. Så efter tre måneders træning i Klemensker Fitness, fik jeg taget en blodprøve ved mit tre måneders kontrol for diabetes. Jeg var HELT sikker på, at mit kolesteroltal var væsentligt lavere end ved sidste måling. Men ……

For tre måneder siden blev mit totale kolesterol målt til 6,0, den nye prøve viste 5,9. LDL prøven viste for tre måneder siden 3,9 og den nye prøve viste 3,7.
Da jeg ikke har ændret kostvaner i perioden, tilskriver jeg ikke træningen ret meget betydning, det positive må være, at tallene ikke er steget!

Dog skal det lige nævnes, at jeg i perioden har tabt mig mellem 3 og 4 kg, hvilket ikke er helt uvæsentligt i sammenhænget med Indoor Cycling.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *