Trolling Master Bornholm, 1. dag

Så gik starten på Trolling Master Bornholm 2012 i dag klokken 12. Som sædvanligt var det TV2’s Peter Tanev, der stod for den direkte linje til TV2, medens TV2’s Jan Jørgensen havde ansvaret for starten.
Peter Tanev i sit rette element, dog kunne han ikke gøre
noget ved vejret, som ellers er hans område på TV2

Alle tilskuere i nærheden af startsområdet, blev advaret om det store drøn, som startskanonen giver ved affyring. Okay – selvfølgelig kunne det da høres, men larmen på en militær skydebane er en hel del højere. Men vi blev advaret, så den sag var helt efter bogen.

Vejret var diset, selv om regnen var holdt tidligere på formiddagen. Dog har jeg på fornemmelsen, at netop vejret vil spille en afgørende rolle for fangsterne i år, så måske er der lagt op til en rekord?

Så er starten gået til årets Trolling Marster Bornholm, og den første bølge af både er sendt af sted på havet.

Fangsten ser lovende ud
Det er ikke hver dag man ser så mange laks
fra én båd, så måske bliver året et rekordår?Et billedgalleri fra tidligere års vindere er sat op den store skibsværftsets hal på Tejn havnDet er “lidt” synd, at det kun er denne ene gang om året, der er liv i Tejn havn, for Tejn kan rumme meget mere end dette ene arrangement, selv om der også er idrætsarrangementer, så trækker det slet ikke det samme antal mennesker

Der er travlhed ved rensepladsen på havnen.

Dagens resultat

Resultatet for dagens fangst lover et rigtigt godt resultat for årets Trolling Master Bornholm 2012, for der et lagt ud med et rigtigt godt resultat, da det er det bedste laksefiskeri siden 2004 – for første dagen!

Med en fisk på 16,790 kilo, var det Peter Fredborg fra København, båd nummer 158, bådnavn Team Wienke, der til sidst kunne løfte dagens tungest laks ned fra vægtet.
Det var dog tæt løb. For dagens næststørste laks blev fanget af svenskeren Krister Karlsson, båd nummer 160, bådnavn Wildwater, den vejede 16,770 kilo. Altså blot 20 gram mindre! Dog scorede begge 178 point for deres fangst. På tredjepladsen kom Aslak Brækken fra Norge, båd nummer 109, bådnavn Team Picnic, som scorede 147 point for en laks på 13,730 kg, så der var et pænt stykke op til de to førende.

Så nu der er lagt op til skarp konkurrence i morgen, selv om det er store laks, der er tale om på den første dag! Der blev i alt fanget 125 laks på konkurrencens første dag, men lad os se hvad morgendagen bringer?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *