Fotoklubben i Elverum

Fotoklubben i Elverum har et medlem, der ejer en ferielejlighed i
det sydlige Portugal, et ikke helt uinteressant sted for en fotograf

Jeg er lige kommet hjem efter en uge i Norge. Vor datter, Randi, er bosat i Elverum, som ligger på højde med Hamar i Hedmarken.

Randi havde bl.a. arrangeret en tur til Røros, der ligger tre timers togtur nord for Elverum. Denne by er en gammel mineby, som helt sikkert er værd at besøge, men du kan læse mere om Røros på en side på denne blog.

Inden jeg rejste hjem igen, var jeg med til et medlemsmøde i Elverum fotoklub, som Randi har været medlem af i en hel del år, så det var helt rart, at hilse på de mennesker, som Randi havde talt så levende om, når samtalerne kom ind på fotoklubben.

Klubben havde planer om en tur til Bornholm på et tidspunkt, så måske skulle jeg kontakte en lignende forening her på øen, så der kunne komme en forbindelse/udveksling imellem disse foreninger? Det er da værd at forsøge!

Alle fotoapparater bliver anvendt – selv mobiltelefoners billeder bliver vendt og drejet på mødet, her med formanden Tom
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *