Turister og solospin

Efter små to ugers varmt vejr, har vi fået en nordøst vind ind over øen – og dermed koldt og blæsende vejr til følge. Det varme vejr har fået liv i græsplænen og meget andet i haven, så den bratte omskiftning i vejret, vil nok sætte en stopper for denne udvikling et par uger.
     Jeg var ellers så småt begyndt at se skævt til plæneklipperen 😉

Men varmt eller koldt vejr, vi har ramt Påsken – og dermed komme alle turisterne nu tilbage til øen, så nu er det slut med at have Bornholm for os selv, og det er vel egentlig ikke så galt.

Den største hovedårsag til, at jeg begyndte på Fitness Centret i Klemensker var, at jeg skulle have mit kolesteroltal ned, uden brug af piller, da jeg får alt for mange bivirkninger af medicinen.
     Midt i april måned har jeg min næste aftale for diabeteskontrol, dvs. blodprøve med sladreresultat for mit blodsukker for de sidste tre måneder – samt, selvfølgelig kolesteroltallet, som skal vise om de sidste fire måneders træning på “Indoor Cycling” i KIF har båret frugt.
     Dette resultat kommer selvfølgelig på bloggen til den tid, måske kan andre bruge idéen med denne træningsform til eget brug? Én ting er i hvert fald sikkert, hvis man, på en eller anden måde, kan undgå medicin, så skal man gøre det, da alt medicin har bivirkninger, og hvis man så også tager det sammen med anden medicin, kan det være ret svært at overskue konsekvenserne af alle de bivirkninger, man bliver udsat for!

Meeen, vor “Indoor Cycling” i Klemensker slutter den 3. april – og starter så først igen til efteråret. Nu står cyklerne jo stadigt i centret, så kan man jo bare selv tage sig en solotur?
     Der står ingen steder, at der SKAL være en instruktør tilstede, og med musik direkte fra egen mobiltelefon, løser problemet med musikken – og så kan man også bare skrue ned, hvis den bliver før højt, hvilket ikke kan lade sig gøre på holdet.
     Derfor tog jeg i dag ned til Klemensker, for at prøve denne idé med “solospin”. Jeg tog en hél time alene, og ramte min maxpuls efter 35 minutter, så sværhedsgraden var intakt, så det vil jeg forsætte med indtil efteråret – måske får jeg følge af andre, der syntes det er ærgerligt med så lang en pause? Det kunne da blive hyggeligt 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *