Sag afvist af Østjyllands Politi

Odder kommune, ved Teknik og Miljø, politianmeldte en borger i Odder. Politianmeldelsen, Ifølge Odder Kommune (ved en ledende medarbejder i Teknik og Miljø), hævder, at borgeren har undladt, at efterkomme et påbud om, at etablere et rensningsanlæg på sin grund, – endvidere hævder omtalte medarbejder i sin anmeldelse, at ejeren HVERKEN har ansøgt eller forbedret vandrensningen af spildevandet!

Borgeren har, via sin bisidder, indhentet alle sagsakter fra Odder Kommune, – af disse sagsakter fremgår det klart, at borgeren har fremsendt 2 ansøgninger til Odder Kommune om, at måtte etablere et rensningsanlæg på sin grund, – det skal i den forbindelse bemærkes, at Odder Kommune i begge tilfælde har givet tilladelse til etableringen.

Normalt skal politiet efterforske alle politianmeldelser, men det ser ud til, at efterforskningen ikke har været så grundig som den burde være – hvis sagen, i det hele taget, har været efterforsket? Hvilket efterfølgende kunne tyde på, at den ikke har.

Ikke desto mindre, fik borgeren et brev om, at han kunne acceptere en bøde på kr. 3000.-, og derved undgå at komme i retten?!?

Borgerens bisidder tog fat i alle sagsakter, samtidig fik han aktindsigt i Odder kommunes sagsbehandling, og kunne konstatere, at den anmeldte borger bl.a. ikke var blevet orienteret om politianmeldelsen af Odder kommune, samt mange andre interessante sagsakter fra kommunen.

En måneds tid inden sagen skulle for retten, fik den anmeldte borger et brev om, at han ville få ugebøder, hvis sagen ikke blev bragt i orden.

Sagen skulle for retten i morgen den 16. marts 2012. Den anmeldte borgers bisidder havde samlet alt materiale vedrørende sagen og indleveret det til retten i god tid, så retten og anklager kunne sætte sig ind i sagen, fra den anmeldtes side.

I dag, den 15. marts 2012, fik den anmeldtes bisidder en telefonbesked fra retten. Den omtalte sag var trukket tilbage fra retten af Politiet!

Politiet kunne selv have skaffet sig de selv samme oplysninger – hvis de havde udført deres efterforskning, som de burde ved en politianmeldelse.

Tilbage står så Odder kommunes politianmeldelse, som slet havde nogen som helst berettigelse. Hvordan kan en kommune tillade sig, at anmelde en borger, på et direkte forkert grundlag?

Og hvorfor skriver jeg om en sag I Odder, da jeg bor på Bornholm? Først og fremmest fordi jeg har været inde I sagen fra først til sidst, og ikke mindst pga. jeg er gammel odderborger. Bare fordi man flytter til Bornholm, glemmer man ikke sine tidligere rødder!

Jeg er bekendt med navnene på den politianmeldte, bisidderen samt anmelderen fra Odder kommune!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *