Kristendom i ”standardform”?

For mig – og mange andre, ser det ud til, at den kristne tro skal laves om ved lov – og helst inden sommeren 2012. Den store ændring er, at homoseksuelle skal kunne kirkelig vies som ægtepar, helt på samme måde som mand og kvinde bliver.

Nu er en religion ikke helt det samme som en lov om trafikregulering, skat eller et rygeregulativ, som man bare kan ændre som vinden blæser. For mange mennesker betyder deres religion alt, og her tramper Kirkeministeren virkelig på disse menneskers følelser og tro, da den kristne tro ikke giver mulighed for homovielser.

Jeg forstår heller ikke, hvorfor homoseksuelle higer efter Guds velsignelse i omtalte situation, da, som sagt, samme religion ikke anerkender denne form for vielser.

Hvis Kirkeministeren får dette lovforslag gennemført, kan man lige så godt omdanne kristendommen til en ISO standard, som får et ”tiltrængt eftersyn” hvert femte år – i tilfælde af, at tiden har ændret sig så meget, at ”kristendomsstandarden” halter efter systemet.

Der findes allerede kvalitetsstyring efter ISO 9001, samt masser af andre standarder for næsten hvad som helst, så en kristendomsstandard kan vel ikke forarge nogen, når man alligevel tolker kristendommen, som flertallet i folketinget skifter til? Så kan de, som tror på den oprindelige kristendom, have deres tro i fred!

Men måske har regeringen også en plan for, at revidere muslimernes opfattelse af deres tro – eller måske endda give Sharialoven et ”tiltrængt eftersyn”? Det er der vist ingen, der tror på!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *