Besøg fra Norge – og blogfornyelseRandi og Jon venter på bagagen i baggrunden,
mens Otto og Asta er på vej ud til morfar.Vor datter Randi, samt hendes tre børn, Jon, Asta og Otto, er pt. på besøg ved os. Jeg hentede dem ved Leonora Christina, da den ankom til Rønne den 21. februar. Selv syntes jeg, at jeg var hurtig på aftrækkeren, for at tage et par billeder af deres ankomst – men jeg fangede “kun” Asta og Otto, da Randi og Jon skulle hente deres bagage ved bagagevognen.

Randi havde lovet mig, at hun ville hjælpe mig med, at friske min blog op, så den fremstod som en rigtig prof side. Og det må jeg nok sige at hun har gjort, er den ikke blevet flot 🙂

Selv billederne af mig er fra i dag, så ingen kan komme og sige, at det er nogle gamle billeder – og, at jeg er meget ældre! Jeg kunne godt mistænke et par stykker for, at komme med det postulat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *