Is i Tejn havn

 Flere både er direkte truet af isen
Isvinteren er kommet overraskende for mange

 Her prøver to mand af befri deres båd for isen

Da min gamle ven på Tasmanien efterlyste film med vinter og kulde fra hans gamle hjemland, måtte jeg en tur omkring havnen for at tage et par filmstrimler.

I lufthavnen ved Odense havde de lige haft 23,1 frostgrader. Den lå vi et godt stykke fra, da frosten her i Tejn “kun” nåede ned på 11 grader i går, men det var åbenbart rigeligt til, at havnen begyndte at ligne noget, som kunne sammenlignes med en kommende skøjtebane.

Som man kan se på billederne fra havnen, skal der ikke meget mere frost til, før nogle af bådene er direkte truet med at tage skade af isen. Det er helt tydeligt, at mange bådeejere havde regnet med, at den grønne vinter ville vare ved til foråret – og det er de bestemt ikke ene om!

I Australien sender nyhederne hele tiden reportager fra Europa om den kolde vinter, der havde ramt store dele af Europa og Nordafrika – fortæller min gamle ven Erik. Her i Danmark bliver vi fodret med nyheder om oversvømmelserne i QL i det nordlige Australien. Er du forvirret?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *