Togtider for bornholmerrejsende

Dagen før Lene og Helena skulle hjem igen til det “synnejyske”, så Lene lige sin reservation igennem – vel at mærke, en reservation som DSB havde solgt til hende og lille Helena. Der var 11 minutter til at skifte tog i København.

Okay, 11 minutter kan man vel nok klare på et togskifte, men når man som fastboende på Bornholm godt véd, at toget til tider befinder sig langt ude på perron 26, kan man godt få nogle betænkeligheder om et projekt med det togskifte?

Ikke engang en telefonopringning til DSB, kunne skabe klarhed over hvor toget fra Ystad ville holde i København. Ej heller kunne togpersonalet i omtalte tog til København, fortælle hvor toget ville holde, da det var noget Bane Danmark tog en afgørelse om i sidste øjeblik!

Derfor besluttede jeg, at tage med på turen til København som bagageslæber, så jeg kunne “spæne” efter Lene med Helena på 2½ år på armen.

Bare et par minutter før afgang, var Lene og Helena på toget – men det var ikke DSB’s skyld. Hele den seance fik mig til at tænke på, at det var de forhold DSB byder beboerne og rejsende fra Bornholm.

På “Leonora Christina” fik Helena sig en velfortjent “skraber”, inden omtalte togtur til “Københavnstrup”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *