Fitness i Klemensker

Som man har kunnet læse i mit forrige indlæg, deltager jeg i et Fitness Center i Klemensker. Nu er det bare en god måned siden jeg startede, så det er så som så, hvor meget jeg er kommet i form – men lidt hjælper det jo altid. En ting er i hvert fald helt sikkert, jeg bliver ikke i bedre form hjemme på sofaen!

Jeg er efterhånden blevet fast deltager på “Indoor cycling” – på pensionistholdet om mandagen. Når man ikke har trænet i længere tid, går formkurven, i min aldersklasse, direkte lodret ned – eller for at sige det lidt tydeligere, den et i frit fald. Så da jeg mødte til træning på mit pensionisthold, var min forhåbning bare, at jeg ikke fald helt igennem – hvilket jeg (heldigvis) heller ikke gjorde. Holdet består af 3 mandlige og 9 kvindelige medlemmer, og jeg er dybt imporneret af dem alle. Flere på holdet, er ældre end jeg, men de går til den med krum hals.

I dag var vor instruktør blevet syg, så en anden instruktør, fra et af de yngre hold, mødte op for at lede træningen. Det blev en noget hårdere træning end vi var vant til – og igen blev jeg imponeret af holdet. Enkelte kunne selv sige fra, når kroppen ikke ville mere, men hovedparten kom igennem hele programmet – endda med et lille smil på læben. Og endnu nogle, kunne sågar synge lidt med på de udvalgte julemelodier – slet ikke dårligt.

Dog tror jeg (har jeg en lumsk mistanke om), at de fleste glæder sig til, at vor instruktør bliver rask igen – men lidt forandring skader jo aldrig!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *