Lidt om denne blog

ek_1Nu hedder bloggen “Pensionist på Bornholm”, så jeg vil bl.a. prøve, at beskrive hvordan det er, at være pensionist på øen. Men jeg vil garantere, at der vil blive plads til meget mere i tekst og billeder.

Hvis I så derved tror, at det er en ægte bornholmer, der er på bloggen, må jeg skuffe jer. Jeg er en “københavnsk jyde”, der har boet i Sverige, Færøerne og i Australien – men er endt som pensionist på Bornholm.

“En førder”
Men, en person som jeg – en tilflytter til Bornholm, er at betragte som en “førder” for de ægte indfødte bornholmere (en beskrivelse jeg ikke kan døje).

Da jeg i sin tid bosatte mig på Færøerne, blev jeg hurtigt accepteret på øerne. Her på Bornholm bliver jeg aldrig accepteret i min levetid. Egentlig lidt underligt at tænke på!

Mange emner på bloggen
Da jeg også er tidligere cykelrytter – og nu ivrig motionscyklist, er der mange muligheder for emner på bloggen. Og så gør det vel heller ikke noget, at jeg tager en del billeder.

Så alt i alt vil jeg brede mig over så mange emner, som jeg nu engang orker, så bloggen bliver en blog for alle mine læsere 😀

Foto: Randi Krog Belseth. ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *